Dansk Pattedyrforening på konference hos Mammal Society i England

Dansk Pattedyrforening på konference hos Mammal Society i England

Sophie Lund Rasmussen fortalte om Dansk Pattedyrforening på Mammal Societys konference i Nottingham, august 2023.

Dansk Pattedyrforening var repræsenteret ved Mammal Society’s årlige konference, der blev afholdt på Nottingham Trent University fra 4. august til 6. august 2023.

Årets overordnede tema var “The Future of Conservation”, og der var herunder foredragsrækker om ”People and Nature”, ”Environmental and Habitat Influences on Mammals”, ”British Hedgehog Conservation”, “Mammal reintroductions” og “Innovative Methods and Monitoring Mammals”.  

Bestyrelsesmedlem i Dansk Pattedyrforening, Sophie Lund Rasmussen, præsenterede sin forskning i pindsvin og robotplæneklippere, men benyttede også lejligheden til at repræsentere foreningen, med en opfordring til i fremtiden at styrke samarbejdet og vidensdelingen mellem Mammal Society og Dansk Pattedyrforening, både i form af forskningssamarbejder, men også erfaringsudveksling i forbindelse med eksempelvis citizen science-kampagner. 

Sophie Lund Rasmussen repræsenterede Dansk Pattedyrforening ved Mammal Societys konference i Nottingham i august 2023.

Vi håber naturligvis at mærke en positiv effekt af vores tilstedeværelse på konferencen, og ser frem til at etablere spændende, internationale samarbejder og forskningsnetværk. 

Lørdag den 25. november 2023 afholder vi vores egen konference, Dansk Pattedyrforenings Pattedyrmøde, på Naturama i Svendborg. En dag med fokus på forskning i danske pattedyr. Vi håber at se dig der! 

Dansk Pattedyrforening på konference hos Mammal Society i England

Scroll to Top